D.O.B Takvimi için tıklayınız.
Bilet almak için tıklayınız.

Vefat - Ecz. Hüseyin Uçar..
Kapanış - Ecz. Erhan Baş ..
Vefat - Ecz. Güneşhanım C..
Nakil - Ecz. Muhammed Fur..
Nakil - Ecz. Nalan İvren ..
Vefat - Ecz. Arzu Ertürer..

Kendi İlacımızı Üretme..
Sağlıkta Şiddete " Dur..
İlaçta Yeni Kriz Kapıd..
Hastalar İlaçsız Kaldı..
İlaç Karaborsaya Düştü..
Sağlıkta Zam İsyanı ( ..
Eczacılar Panik Butonu..
Eczacılar Mali Genel K..
" Hastalar Ölüme Terke..

2017 Yılı 2.Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası  (05-04-2017)

T.C. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan "2017 Yılı 2.Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası" başlıklı duyuru ile;

Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek Madde 1 ile 10.07.2015 tarihli ve 29412 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğe giren “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik” hükümlerine göre Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama, yerleştirme işlemleri, ilan edilen takvim çerçevesinde noter tarafından bilgisayar ortamında kura ile yapılacağı,

Kura başvurularının 4 Nisan 2017 Salı - 12 Nisan 2017 Çarşamba (saat 18:00'e kadar) tarihleri arasında Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden alınacağı, kura yerinin ve saatinin (www.yhgm.saglik.gov.tr) internet adresinden ilan edileceği bildirilmiş ve ilan metni ile münhal kadrolar duyurulmuştur.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

İlan metni için tıklayınız.

Münhal kadrolar için tıklayınız.

Haber okuma sayısı: 542