Vefat - Ecz. Zerin Eryılm..
Vefat - Ecz. Engin Yılmaz..
Vefat - Ecz. Gökhan Taşkı..
Vefat - Ecz. Özlem Aydın ..
Vefat - Ecz. Aynur Muştu ..
Açılış - Ecz. Necla Kamer..

Bakanlıktan Sonra Ecza..
Meme Kanseri İlacı Sık..
Eczamatik Çözüm Değil ..
Kendi İlacımızı Üretme..
Sağlıkta Şiddete " Dur..
İlaçta Yeni Kriz Kapıd..
Hastalar İlaçsız Kaldı..
İlaç Karaborsaya Düştü..
Sağlıkta Zam İsyanı ( ..

40. Dönem Merkez Heyeti 5. Başkanlar Danışma Kurulu Ankara’da Gerçekleştirildi  (21-04-2017)

40. DÖNEM MERKEZ HEYETİ 5 İNCİ BAŞKANLAR DANIŞMA KURULU ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

40. Dönem Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti 5 inci Başkanlar Danışma Kurulu, TEB Merkez Heyeti, Denetleme Kurulu ve Bölge Eczacı Odalarımızın başkan ve yöneticilerinin katılımıyla 13 Nisan 2017 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi. Toplantının gündemi, IMS Health firmasının veri toplama girişimleri, Alliance Healthcare firmasının “Alphega Eczane” ve diğer bazı “danışmanlık / koçluk” firmalarının farklı isimlerle yürüttüğü çalışmalar ile SGK Protokol revizyon süreci idi.

5 inci Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısı, TEB Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak’ın ülke ve dünya genelinde yaşanan önemli gelişmeler ile toplantı gündeminde olan konu başlıkları hakkındaki konuşması ile başladı. Toplantı TEB Genel Sekreteri Ecz. Arman ÜNEY’in gündem başlıkları hakkında yapmış olduğu kapsamlı sunum ile devam etti.

Yaklaşık 7 saat süren toplantıda, toplantıya yoğun katılım gösteren Bölge Eczacı Odası Başkan ve yöneticileri, gündem başlıkları hakkında görüş ve önerilerini paylaştılar. Toplantı sonucunda, gündemde yer alan konu başlıkları hakkında bir sonuç bildirgesi yayınlanmasına karar verilmiş olup, toplantıya odamızı temsilen oda başkanımız Ecz. Onur Ferhat KARACAN katılım sağlamıştır.

Haber okuma sayısı: 791