Vefat - Ecz. Zerin Eryılm..
Vefat - Ecz. Engin Yılmaz..
Vefat - Ecz. Gökhan Taşkı..
Vefat - Ecz. Özlem Aydın ..
Vefat - Ecz. Aynur Muştu ..
Açılış - Ecz. Necla Kamer..

Bakanlıktan Sonra Ecza..
Meme Kanseri İlacı Sık..
Eczamatik Çözüm Değil ..
Kendi İlacımızı Üretme..
Sağlıkta Şiddete " Dur..
İlaçta Yeni Kriz Kapıd..
Hastalar İlaçsız Kaldı..
İlaç Karaborsaya Düştü..
Sağlıkta Zam İsyanı ( ..

Eczanelerden Tıbbi Malzeme Temini, Ürün Takip Sistemi İşlem Basamakları ve Medula Giriş İşlemleri Hakkında Bilgilendirme  (14-06-2017)

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından yayımlanan duyuru ile, TİTUBB sistemine veri girişinin 04.06.2017 tarihinde kapanacağı ve Ürün Takip Sisteminin 12/06/2017 tarihinde hizmete gireceği duyurulmuştu. Eczanelerden Tıbbi Malzeme Temini, Ürün Takip Sistemi İşlem Basamakları ve Medula Giriş İşlemleri hakkında Birliğimiz tarafından hazırlanan bilgilendirme dosyası ekte yer almaktadır.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Aşağıdaki dosyaya internet sitemizin ana sayfasında sol kısımda yer alan “Uygulamalar” menüsü altındaki “Bilgilendirme - Tıbbi Malzeme Temini” butonu üzerine tıklanarak ulaşılabilmekte ve indirilebilmektedir.

Haber okuma sayısı: 576