Teb Artı Sigorta

Açılış - Ecz. Hatice Kübr..
İl Dışı Nakil - Ecz. Hand..
Vefat - Ecz. Mehmet Hamdi..
Vefat - Ecz. Ahmet Hamdi ..
Kapanış - Ecz. Bilge Erol..
Vefat - Ecz. Ahmet Fecri ..

Kendi İlacımızı Üretme..
Sağlıkta Şiddete " Dur..
İlaçta Yeni Kriz Kapıd..
Hastalar İlaçsız Kaldı..
İlaç Karaborsaya Düştü..
Sağlıkta Zam İsyanı ( ..
Eczacılar Panik Butonu..
Eczacılar Mali Genel K..
" Hastalar Ölüme Terke..

Sağlık Bakanlığı Tarafından Yayımlanan Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Hakkında  (18-06-2017)

Sağlık Bakanlığı Tarafından Yayımlanan Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Hakkında

18 Haziran 2017 tarihli 30100 sayılı Resmi Gazetede “Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” yayımlanmıştır.

Yönetmelik değişikliği metni ve değişiklikle ilgili karşılaştırmalı tablo ekteki şekildedir.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Yönetmelik metni için tıklayınız.

Değişiklik içeren tablo için tıklayınız.