Vefat - Ecz. Arzu Ertürer..
Vefat - Ecz. Zerin Eryılm..
Devir - Ecz. Ayşegül Demi..
Vefat - Ecz. Engin Yılmaz..
Vefat - Ecz. Gökhan Taşkı..
Vefat - Ecz. Özlem Aydın ..

Bakanlıktan Sonra Ecza..
Meme Kanseri İlacı Sık..
Eczamatik Çözüm Değil ..
Kendi İlacımızı Üretme..
Sağlıkta Şiddete " Dur..
İlaçta Yeni Kriz Kapıd..
Hastalar İlaçsız Kaldı..
İlaç Karaborsaya Düştü..
Sağlıkta Zam İsyanı ( ..

SGK Yurtdışı Sigortalılara Ait Reçetelerin Avans Ödemesi Hakkında  (10-07-2017)

İlgi: 04.04.2017 tarih ve 8795 sayılı yazımız,

İlgi’de kayıtlı bölge eczacı odası yazımız ile,

SGK yurtdışı sigortalılarına ait reçetelerin inceleme işlemlerinin uzun sürmesi nedeniyle bu reçetelerin ödemelerinin zamanında gerçekleştirilmediği konusunda eczacı odalarımız ve meslektaşlarımız tarafından Birliğimize yoğun bir şekilde bildirim yapıldığı, buna istinaden yurtdışı reçete bedellerinin avans olarak ödenmesi talebimizin yazılı ve sözlü olarak Sosyal Güvenlik Kurumuna iletildiği belirtilmişti.

Kurum yetkilileri tarafından Birliğimize ulaşan bilgi doğrultusunda, avans ödemelerinin yapılabilmesi için sistemde gerekli düzenlemeler yapıldığı ve SGK yurtdışı reçetelerinin de artık avans olarak ödeneceği bildirilmiştir.

Meslektaşlarımızın bilgisine önemle sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Eki: 04.04.2017 tarih ve 8795 sayılı yazımız