Vefat - Ecz. Zerin Eryılm..
Vefat - Ecz. Engin Yılmaz..
Vefat - Ecz. Gökhan Taşkı..
Vefat - Ecz. Özlem Aydın ..
Vefat - Ecz. Aynur Muştu ..
Açılış - Ecz. Necla Kamer..

Bakanlıktan Sonra Ecza..
Meme Kanseri İlacı Sık..
Eczamatik Çözüm Değil ..
Kendi İlacımızı Üretme..
Sağlıkta Şiddete " Dur..
İlaçta Yeni Kriz Kapıd..
Hastalar İlaçsız Kaldı..
İlaç Karaborsaya Düştü..
Sağlıkta Zam İsyanı ( ..

EDAK ECZA KOOPERATİFİ HAKKINDA  (24-07-2017)

Değerli Meslektaşımız

Bildiğiniz üzere odamızın girişimleri ve ardından yoğun çabaları sonucunda EDAK Ecza Kooperatifi Samsun 19 Mayıs Şubesi 09.06.2015 tarihinde hizmete açılmış ve bölgemizde eksikliğini gördüğümüz kooperatifçilik faaliyetini yeniden başlatmıştı.

İlerleyen dönemde Kooperatifin merkezde yaşadığı finansal sorunlar nedeniyle yeni seçilen kooperatif yönetim kurulu kooperatifin finansal çıkarlarını gözetmek amacıyla 06.02.2017 tarihinde bölgemizdeki faaliyetine son verme kararı almış ve 01.03.2017 tarihi itibariyle de Samsun 19 Mayıs şubesini kapatmıştı.

2017 yılı için Kooperatif ile aidiyet anlaşması yapan 100’ü aşkın meslektaşımızın anlaşma gereği hak ettiği ciro primlerinin ödenmesi ve Kooperatifin beklenmedik bir şekilde kapanmasından dolayı henüz tahsil edilmemiş olan kooperatif üye giriş aidatı taksitinin ödenip ödenmeyeceğinin belirsizliğin giderilmesi adına Odamız ve EDAK Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu arasında bir süredir devam eden fikir alışverişi sonuçlanmış olup uzlaşmaya varılan kararlar aşağıdaki gibidir.

1- Kooperatifin bölgemizde faaliyette olduğu 2017 yılının ilk 2 ayı için meslektaşlarımıza ciro primi faturası örneği gönderilmiştir.  Gönderilen ciro primi faturasına göre Kooperatife fatura edilecek tutar eczacının hesabına alacak olarak kaydedilecektir. Ciro primi faturası örneği tarafına ulaşmayan meslektaşlarımızın Kooperatifin Samsun bölge sorumluluğunu yapmış olan Egemen Hintlioğlu’na (0 530 782 68 64) bilgi vermesi gereklidir. Meslektaşlarımız hak ettiği ciro primini ilaç ya da ürün alarak tahsil edebilecektir, alınan ürünler kargo ile eczaneye gönderilecektir.

2- Kooperatif üyeliğinden ayrılan meslektaşlarımızdan 2017 yılı sonrası için henüz tahsil edilmemiş olan kooperatif üye giriş aidatı taksiti alınmayacaktır. 2017 yılı üye aidatının da alınmaması hususu EDAK yönetim kurulu tarafından Genel Kurula sunulacaktır. Konu ile ilgili EDAK Ecza Kooperatifi tarafından odamıza ulaştırılan yazı ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

3- EDAK Ecza Kooperatifi üyeliğinden ayrılmak için dilekçe örneği ektedir.

4- 27 Temmuz 2017 Perşembe Günü mesai bitimine kadar odamıza ulaştırılan dilekçeler toplu olarak EDAK Ecza Kooperatifine ulaştırılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

EDAK Üyelikten Ayrılma Dilekçesi için tıklayınız
EDAK Bilgilendirme Yazısı için tıklayınız.
Haber okuma sayısı: 701