Vefat - Ecz. Banu Hale Ça..
Vefat - Ecz. Ayser Çebi (..
Vefat - Ecz. Şakir Piyade..
Nakil - Ecz. Rumeysa Günd..
Nakil - Ecz. Oya Dengiz D..
Kapanış - Ecz. Erden Giri..

Türk Kızılayı' Ndan Eğ..
Kanser Hastaları İlaç ..
Reçetesiz İlaç Kamu Za..
Aşı Halk Sağlığnın Tem..
Hapı Yutacağız (gerçek..
Eczanelerde De Bulunuy..
İlkadım'a Dev Projeler..
Projelere Destek Var (..
Ortak Ses Güçlü İcraat..

Yemen’e İnsani Yardım Kampanyası Hakkında  (27-07-2017)

40.A.0010808

27.07.2017

BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Bölgede 2015 yılından bu yana devam eden çatışmalar nedeniyle, gıda, tıbbi malzeme ve akaryakıtın çoğunu dışarıdan ithal eden Yemen, açlık ve susuzluk tehlikesi yaşıyor. Türk Eczacıları Birliği 40.Dönem Merkez Heyeti 3.Bölgelerarası Toplantı’da gündeme gelen, Türk Kızılayı’nın Yemen’e İnsani Yardım Kampanyası, Merkez Heyetimizin 19 Temmuz 2017 tarihli toplantısında da görüşülmüş ve kampanyaya Türk Eczacıları Birliği tarafından belirli miktarda nakdi yardım yapılmasına karar verilmiştir.

Yemen halkının daha sağlıklı koşullara kavuşmasını sağlamak için, Türkiye’nin dört bir köşesinde hastalara sağlık hizmeti sunan meslektaşlarımızın ve eczacı odalarımızın desteğini ve yardımlarını esirgemeyeceğine inanıyoruz.

Türk Kızılayı’nın Yemen’e İnsani Yardım Kampanyasına ait bilgiler, Birliğimizin www.teb.org.tr internet sayfasında oluşturulan “Yemen’e İnsanı Yardım” haber başlığı üzerinden ulaşılan ekranda yer almaktadır.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Ecz. Arman Üney

Yemen’e İnsanı Yardım ekranına ulaşmak için tıklayınız.