Vefat - Ecz. Sibel Sağlam..
Vefat - Ecz. Kemal Bir' İ..
Vefat - Ecz. Asude Nesrin..
Kapanış - Ecz. Egemen Bil..
Vefat - Ecz. Banu Sarıkay..
Vefat - Ecz. Birsen Karac..

Kendi İlacımızı Üretme..
Sağlıkta Şiddete " Dur..
İlaçta Yeni Kriz Kapıd..
Hastalar İlaçsız Kaldı..
İlaç Karaborsaya Düştü..
Sağlıkta Zam İsyanı ( ..
Eczacılar Panik Butonu..
Eczacılar Mali Genel K..
" Hastalar Ölüme Terke..

Yemen’e İnsani Yardım Kampanyası Hakkında  (27-07-2017)

40.A.0010808

27.07.2017

BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Bölgede 2015 yılından bu yana devam eden çatışmalar nedeniyle, gıda, tıbbi malzeme ve akaryakıtın çoğunu dışarıdan ithal eden Yemen, açlık ve susuzluk tehlikesi yaşıyor. Türk Eczacıları Birliği 40.Dönem Merkez Heyeti 3.Bölgelerarası Toplantı’da gündeme gelen, Türk Kızılayı’nın Yemen’e İnsani Yardım Kampanyası, Merkez Heyetimizin 19 Temmuz 2017 tarihli toplantısında da görüşülmüş ve kampanyaya Türk Eczacıları Birliği tarafından belirli miktarda nakdi yardım yapılmasına karar verilmiştir.

Yemen halkının daha sağlıklı koşullara kavuşmasını sağlamak için, Türkiye’nin dört bir köşesinde hastalara sağlık hizmeti sunan meslektaşlarımızın ve eczacı odalarımızın desteğini ve yardımlarını esirgemeyeceğine inanıyoruz.

Türk Kızılayı’nın Yemen’e İnsani Yardım Kampanyasına ait bilgiler, Birliğimizin www.teb.org.tr internet sayfasında oluşturulan “Yemen’e İnsanı Yardım” haber başlığı üzerinden ulaşılan ekranda yer almaktadır.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Ecz. Arman Üney

Yemen’e İnsanı Yardım ekranına ulaşmak için tıklayınız.