Vefat - Ecz. Sibel Sağlam..
Vefat - Ecz. Kemal Bir' İ..
Vefat - Ecz. Asude Nesrin..
Kapanış - Ecz. Egemen Bil..
Vefat - Ecz. Banu Sarıkay..
Vefat - Ecz. Birsen Karac..

Kendi İlacımızı Üretme..
Sağlıkta Şiddete " Dur..
İlaçta Yeni Kriz Kapıd..
Hastalar İlaçsız Kaldı..
İlaç Karaborsaya Düştü..
Sağlıkta Zam İsyanı ( ..
Eczacılar Panik Butonu..
Eczacılar Mali Genel K..
" Hastalar Ölüme Terke..

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI  (07-08-2017)

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI

Türk Eczacıları Birliği’nin 40 ıncı Olağan Büyük Kongresinde alınan kararlara istinaden 15 Mayıs 2017 tarihinde BMGI firması danışmanlığında başlatılan Stratejik Plan çalışmaları, bugüne kadar çeşitli analizler ve sektör paydaşları ile görüşmeler düzeyinde sürdürülmekteydi.

3-4 Ağustos 2017 tarihleri arasında Merkez Heyeti Üyeleri, Denetleme Kurulu Üyeleri, ecza kooperatiflerimizin temsilcileri, Eczacı Odalarının Başkanları ve Yöneticileri ile iştiraklerimizin katılımıyla saptanan; eczanelerin ekonomik durumu, meslek hakkı, istihdam, eczacılık eğitimi gibi 11 stratejik hedef başlığı üzerinde bir Strateji Eylem Atölyesi gerçekleştirilmiş olup, çalıştaya odamızı temsilen Genel Sekreterimiz Ecz. Ayşe SARAL katılım sağlamıştır.

Atölye boyunca önümüzdeki dönem temel tehditler ve fırsatlarla birlikte, güçlü ve zayıf yanlarımız da masaya yatırılarak, Birliğimizi daha da güçlendirecek ve belirli hedefler - yol haritaları çıkartılmasını sağlayacak eylem önerileri görüşüldü.

Stratejik Plan çalışmasının Eylül 2017 itibariyle tamamlanması ve kamuoyuyla paylaşılması hedefleniyor.

Haber okuma sayısı: 235