Vefat - Ertuğrul Karakoç'..
Vefat - Ecz. Asım Sümer' ..
Nakil - Ecz. Begüm Narin ..
Vefat - Ecz. Mevlüde Güla..
Açılış - Ecz. Erkan Uçar ..
Vefat - Ecz. Banu Hale Ça..

İlaçta "kur" Tedirginl..
Karacan: İlaç Krizinin..
İlaç Zammı Kapıda (hal..
Keytruda İçin Kampanya..
Türk Kızılayı' Ndan Eğ..
Kanser Hastaları İlaç ..
Reçetesiz İlaç Kamu Za..
Aşı Halk Sağlığnın Tem..
Hapı Yutacağız (gerçek..

ÖSYM Tarafından Yayımlanan EUS Sınav Takvimi Güncellemesi Hakkında Duyuru  (11-09-2017)

ÖSYM Tarafından Yayımlanan EUS Sınav Takvimi Güncellemesi Hakkında Duyuru

Ölçme, Seçme Ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 8 Eylül 2017 tarihinde www.osym.gov.tr adresinde “Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı” konulu bir duyuru yayımlanmış olup, duyuruda;

“Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda 24 Eylül 2017 tarihinde uygulanacağı ilan edilen 2017- Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavının (EUS) 1 Ekim 2017 tarihinde yapılmasına karar verilmiş olup 2017 sınav takviminin bu doğrultuda güncellenmiştir.” denilmektedir.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ