Vefat - Ecz. Zerin Eryılm..
Vefat - Ecz. Engin Yılmaz..
Vefat - Ecz. Gökhan Taşkı..
Vefat - Ecz. Özlem Aydın ..
Vefat - Ecz. Aynur Muştu ..
Açılış - Ecz. Necla Kamer..

Bakanlıktan Sonra Ecza..
Meme Kanseri İlacı Sık..
Eczamatik Çözüm Değil ..
Kendi İlacımızı Üretme..
Sağlıkta Şiddete " Dur..
İlaçta Yeni Kriz Kapıd..
Hastalar İlaçsız Kaldı..
İlaç Karaborsaya Düştü..
Sağlıkta Zam İsyanı ( ..

VEFAT - ECZ. GÖKHAN TAŞKIRAN' IN ( DEVA ECZANESİ (ESKİ) / ATAKUM ) BABASI VEFAT ETMİŞTİR.  (24-09-2017)

Samsun / Atakum Deva Eczanesi (eski) Ecz.Gökhan TAŞKIRAN’ın (odamız önceki dönem saymanlarından) babası vefat etmiştir. Cenazesi 24 Eylül 2017 Pazar günü (bugün) Samsun Atakum Türk-İş Merkez Camii'nde (Türk-İş Migros karşı arası) kılınacak öğle namazının ardından Samsun İli Çarşamba İlçesi Taflı - Karamahmut Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.