Vefat - Ecz. Ayser Çebi (..
Vefat - Ecz. Şakir Piyade..
Vefat - Ecz. Arzu Ertürer..
Vefat - Ecz. Zerin Eryılm..
Devir - Ecz. Ayşegül Demi..
Vefat - Ecz. Engin Yılmaz..

Bakanlıktan Sonra Ecza..
Meme Kanseri İlacı Sık..
Eczamatik Çözüm Değil ..
Kendi İlacımızı Üretme..
Sağlıkta Şiddete " Dur..
İlaçta Yeni Kriz Kapıd..
Hastalar İlaçsız Kaldı..
İlaç Karaborsaya Düştü..
Sağlıkta Zam İsyanı ( ..

Samsun Eczacı Odası Eğitim Günleri - 23 "SGK Sözleşmelerinin Eczaneler İçin Yükümlülükleri" - Enteral Beslenme Ürünlerinin Geri Ödemesinde Dikkat Edilecek Hususlar"  (01-12-2017)

Samsun Eczacı Odası Eğitim Günleri’nin 23.sü;

·         SGK Sözleşmelerinin Eczaneler için Yükümlülükleri (Avukat Kemal KOYUNCU)

ü  Reçete arkası imza, yönlendirme, sıralı dağıtım, kesintiler, itiraz inceleme,…….vb cezai şartlara ilişkin maddelerin irdelenmesi

ü  Uygulanan idari, mali, cezai yaptırımlara karşı örnek kararlar

ü  Sahtelik kavramı ve eczacının cezai sorumluluğu

·         Enteral Beslenme Ürünlerinin Geri Ödenmesinde Dikkat Edilecek Hususlar (Fatoş ŞAYLI - Nutricia Kurumsal İlişkiler Müdürü)

konularında 09 Aralık 2017 Cumartesi  günü saat 12:00’ de Samsun Eczacı Odası Yeni Hizmet Binası Konferans Salonu’n da  gerçekleştirilecektir.

Katılmak isteyen meslektaşlarımızın  en geç 08 Aralık Cuma günü  saat 12:00’ ye kadar odamıza isim bildirmeleri gerekmektedir.