Vefat - Ecz. Ayser Çebi (..
Vefat - Ecz. Şakir Piyade..
Vefat - Ecz. Arzu Ertürer..
Vefat - Ecz. Zerin Eryılm..
Devir - Ecz. Ayşegül Demi..
Vefat - Ecz. Engin Yılmaz..

Bakanlıktan Sonra Ecza..
Meme Kanseri İlacı Sık..
Eczamatik Çözüm Değil ..
Kendi İlacımızı Üretme..
Sağlıkta Şiddete " Dur..
İlaçta Yeni Kriz Kapıd..
Hastalar İlaçsız Kaldı..
İlaç Karaborsaya Düştü..
Sağlıkta Zam İsyanı ( ..

İlaç Geri Çekme İşlemi Hakkında  (29-11-2017)

İlaç Geri Çekme İşlemi Hakkında

Neutec Firması tarafından Birliğimize gönderilen ekli yazı ile, imal ruhsatına sahip oldukları “Rabby-D 10 mg Enterik Kaplı Tablet” ve “Derazol DDR 25 mg Kapsül” isimli ilaçlar için 19.11.2015 tarih ve 29537 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Geri Çekme Yönetmeliği uyarınca başlatılan 2. Sınıf B seviyesinde geri çekme işlemi nedeniyle, ürünlerin tüm serileri için stokların ecza depoları aracılığı ile ruhsat sahibi Neutec İlaç Sanayi Ticaret A.Ş.’ye iadesinin yapılacağı, ürünlerin iade faturası ile tazmin edileceği belirtilmektedir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Firma yazısı için tıklayınız.