Vefat - Ecz. Ayser Çebi (..
Vefat - Ecz. Şakir Piyade..
Vefat - Ecz. Arzu Ertürer..
Vefat - Ecz. Zerin Eryılm..
Devir - Ecz. Ayşegül Demi..
Vefat - Ecz. Engin Yılmaz..

Bakanlıktan Sonra Ecza..
Meme Kanseri İlacı Sık..
Eczamatik Çözüm Değil ..
Kendi İlacımızı Üretme..
Sağlıkta Şiddete " Dur..
İlaçta Yeni Kriz Kapıd..
Hastalar İlaçsız Kaldı..
İlaç Karaborsaya Düştü..
Sağlıkta Zam İsyanı ( ..

Piyasada Bulunmayan İlaç Bildirimi Hakkında (GÜNCELLENDİ)  (04-12-2017)

Meslektaşlarımızdan, bazı ilaçlara erişimde sorun yaşandığına dair Birliğimize ulaşan bildirimler doğrultusunda, konu hakkında gerekli çalışmaların yürütülebilmesi için, ilaç temin süreçlerinde sıkıntı yaşayan eczacılarımızın, sorun yaşadıkları ilaç ve ecza deposuna ilişkin bilgilerin, internet sayfamızda sol kısımda yer alan “Piyasada Bulunmayan İlaç Bildirimi Butonu" aracılığıyla Birliğimize iletilmesi büyük önem arz etmektedir.

Piyasada Bulunmayan İlaç Bildirimi ekranı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından yayımlanan ilaç listelerine uygun olarak hazırlanmış olup, tek seferde birden fazla ilacın bildirimine olanak sağlayan düzenleme bugün (05.12.2017) itibariyle meslektaşlarımızın kullanımına sunulmuştur.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Piyasada Bulunmayan İlaç Bildirimi Butonu İçin Tıklayınız