Vefat - Ecz. Banu Hale Ça..
Vefat - Ecz. Ayser Çebi (..
Vefat - Ecz. Şakir Piyade..
Nakil - Ecz. Rumeysa Günd..
Nakil - Ecz. Oya Dengiz D..
Kapanış - Ecz. Erden Giri..

Türk Kızılayı' Ndan Eğ..
Kanser Hastaları İlaç ..
Reçetesiz İlaç Kamu Za..
Aşı Halk Sağlığnın Tem..
Hapı Yutacağız (gerçek..
Eczanelerde De Bulunuy..
İlkadım'a Dev Projeler..
Projelere Destek Var (..
Ortak Ses Güçlü İcraat..

41.Dönem Birinci Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısı Ankara’da Gerçekleşti  (05-01-2018)

41.Dönem Birinci Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısı Ankara’da Gerçekleşti

Türk Eczacıları Birliği 41.Dönem Birinci Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısı 5 Ocak 2018 tarihinde Ankara’da gerçekleşti.

Toplantının sabahki kısmında, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti, Denetleme Kurulu Üyeleri ve eczacı odası başkan ve yöneticilerinin katılımı ile, Reçetesiz İlaca Hayır konulu basın açıklaması yapıldı.

Toplantının öğleden sonraki oturumunda, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak bir açılış konuşması yaptı. Ardından, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney bir sunum yaparak, 41.Dönem Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulunun, 21-22-23 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleştirdiği Çalıştay’da alınan kararlar ve çalışma planını eczacı odası başkanları ve yöneticileri ile paylaştı.

Sunumun ardından, Bölge Eczacı Odası Başkanları ve Yöneticileri, gündemle ilgili görüş ve önerilerini aktardılar. Toplantı Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak'ın kapanış konuşması ile sona ermiş olup, toplantıya odamızı temsilen oda başkanımız Ecz. Onur Ferhat KARACAN katılım sağlamıştır.

Haber okuma sayısı: 137