13.01.2018 tarihinde odamızda Türk Kızılayı ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz ‘Sosyal Sorumluluk Projesi-5 İlkyardım Eğitimi ve Kan Bağışı Etkinliği’nin ardından oluşan genel talep neticesinde meslektaşlarımıza Türk Kızılayı tarafından hem yurtiçi hem de uluslararası geçerliliği olan ‘Setifikalı İlkyardım Eğitimi’ düzenlenmesi için çalışma yapılmasına karar verilmiştir.

Türk Kızılayı Sertifikalı İlkyardım Eğitimi;

Kızılay ev sahipliğinde binasında yapılacak, toplam 16 saatlik eğitim olarak programlanacaktır. 1 Şubat 2018 tarihine kadar oluşacak talep sayısına göre 7 kişilik yada 14 kişilik sınıflar oluşturulacak, eğitimler katılımcıların müsaitliğine göre hafta içi yada hafta sonu toplam 2 günde yapılacak ve şubat sonunda tamamlanacaktır. Eğitim ücreti 188.80 TL’dir.

Türk Kızılayı Sertifikalı İlkyardım Eğitimine katılım sağlamak isteyen meslektaşlarımızın 31 Ocak 2018 Çarşamba saat 17.00’a kadar odamıza bilgi vermeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla.