Vefat - Ertuğrul Karakoç'..
Vefat - Ecz. Asım Sümer' ..
Nakil - Ecz. Begüm Narin ..
Vefat - Ecz. Mevlüde Güla..
Açılış - Ecz. Erkan Uçar ..
Vefat - Ecz. Banu Hale Ça..

İlaçta "kur" Tedirginl..
Karacan: İlaç Krizinin..
İlaç Zammı Kapıda (hal..
Keytruda İçin Kampanya..
Türk Kızılayı' Ndan Eğ..
Kanser Hastaları İlaç ..
Reçetesiz İlaç Kamu Za..
Aşı Halk Sağlığnın Tem..
Hapı Yutacağız (gerçek..

14 Şubat 2018 Tarihli Fiyat Değerlendirme Toplantısı Kararları Hakkında  (14-02-2018)

14 Şubat 2018 Tarihli Fiyat Değerlendirme Toplantısı Kararları Hakkında

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından 14.02.2018 tarihinde “Tüm İlaç Firmalarının Dikkatine” başlıklı bir duyuru yayımlanmış olup, duyuru aşağıdaki şekildedir:

14 Şubat 2018 tarihli Fiyat Değerlendirme Komisyonu’nda;

1- Beşeri Tıbbi Ürünlerin Fiyatlandırılmasına Dair Karar’ın 2 nci maddesinin ikinci fıkrası ve Geçici Maddesinin birinci fıkrası uyarınca 2018 yılı için beşeri tıbbi ürünlerin fiyatlandırılmasında kullanılan 1 (bir) Avro değeri 2,3421 TL’den 2,6934 TL’ye artırılmıştır.

2- Beşeri Tıbbi Ürünlerin Fiyatlandırılmasına Dair Karar’ın 2 nci maddesinin yedinci fıkrasında bahsi geçen 8,09 TL ve 4,24 TL değerleri, Beşeri Tıbbi Ürünlerin Fiyatlandırılmasına Dair Karar’ın 2 nci maddesinin onuncu fıkrası gereği Avro değerinde yapılan değişiklik oranında artırılarak 9,30 TL ve 4,87 TL olarak güncellenmiştir.

3- Beşeri Tıbbi Ürünlerin Fiyatlandırılması Hakkında Tebliğ’in 12 nci maddesinin dördüncü fıkrası gereği bu kararın 14 Şubat 2018 tarihinde ilan edilmesi ve 19 Şubat 2018 tarihi itibariyle geçerli olması kararı alınmıştır.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ