Örnekleme yöntemi ile ilgili olarak dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Murat Başesgioğlu ile yapılan görüşmenin ardından, konu hakkında bugün T.C.Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Op.Dr.Sami Türkoğlu ile bir görüşme yapıldı. Sami Türkoğlu tarafından, üyelerimizin örnekleme yöntemini kabul edip etmediğini bildiren dilekçelerini Haziran ayı sonuna kadar, Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamındaki geri ödeme kurumlarından herhangi birine verilecek faturanın ekinde Kuruma teslim edebileceği bildirildi. Bu süreçte, Kurum ile örnekleme yöntemi konusundaki görüşmeler devam edecek.

Ayrıca, Türk Eczacıları Birliği Merkez Binasında düzenlenecek toplantıda, örnekleme yönteminin uygulaması ile ilgili olarak bir Sosyal Güvenlik Kurumu yetkilisi tarafından bilgi verilecek. Eczacı odası başkanları ve yöneticilerinin katılacağı toplantının tarihi ayrıca bildirilecektir.