Değerli Meslektaşımız,

Bilimsel Eczacılığın 179., Odamızın kuruluşunun 62.yılını bir dizi etkinlik ile, birlikte ve bir arada kutlayacağız.

3 Mayıs 2018 Perşembe Günü, SÖZ Sanat Merkezi’nin sahneleyeceği “Gümüş Kaşıklar” isimli oyunu hep birlikte izleyeceğiz.

5 Mayıs 2018 Cumartesi Günü, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney’in “Mesleğimizin Dünü, Bugünü ve Yarını” hakkında bilgiler paylaşacağı,

Yönetim Danışmanı Emine Kuruoğlu’nun “Mutlu bir Yaşam için Farkındalık” konulu söyleşilerinde bir arada olacağız.

9 Mayıs 2018 Çarşamba Günü, hep birlikte Bowling oynayarak hem yarışacağız, hem de eğleneceğiz.

12 Mayıs 2018 Cumartesi Günü, Geleneksel Balomuzda bir arada olacağız.

Mesleğimizde 25., 40. 50. 55. Ve 64. Yılını dolduran meslektaşlarımıza plaketlerini takdim ederek mutluluklarına ortak olacağız.

14 Mayıs 2018 Pazartesi Günü, Eczacılık Günümüzde birlikteliğimizi göstermek adına hep birlikte Atatürk anıtında buluşacağız ve odamızın çelengini koyarak saygı duruşumuzu gerçekleştireceğiz.

Ardından Geleneksel ADEKA Pidesi’nde bir arada olacağız.

23 Mayıs 2018 Çarşamba Günü, gelenek haline getirdiğimiz iftar buluşmamızda hem Ramazan Ayını karşılayacak hem de bir arada olacağız.

Her geçen yıl artan dayanışma ve beraber hareket etme kabiliyetimiz mesleğimizin geleceği adına hepimize umut ve güç vermektedir.

Daha fazla kenetlenerek; kol kola olmamız gereken bu dönemde, etkinliklerimizin birlikteliğimizi arttırması dileğiyle, tüm meslektaşlarımızın bilimsel eczacılık gününü kutluyoruz.

Samsun Eczacı Odası Yönetim Kurulu