41A.00.004285
11.06.2018

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Birliğimize T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'ndan gelen 07.06.2018 tarihli ve 107591 evrak nolu yazı ile,

Sağlık mesleği mensuplarının ilaç güvenliliği ile ilgili konularda meydana gelen gelişmelerden ivedilikle haberdar olmaları amacıyla Sayın Sağlık Mesleği Mensubu Mektubu (SSMMM) dağıtılması uygulamasının Kurum tarafından yürütüldüğü,

Bu doğrultuda "Sistemik florokinolonlar: Güvenlilik profiline bağlı önemli kullanım kısıtlamaları" başlığıyla dağıtılması Kurumca onaylanan mektubun Birliğimiz tarafından duyurulması istenmektedir.

İlgili Kurum yazısı ve Sayın Sağlık Mesleği Mensubu Mektubu yazımız ekinde yer almakta olup bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Ecz. Arman ÜNEY

Eki için tıklayınız.