41.A.004346
13.06.2018

BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Piyasa koşullarındaki hızlı değişim, bankalarca kredi faizlerine uygulanan artış sonucunda, Sandık kaynaklarının korunmasını ve yönetimini sağlayabilmek amacıyla, üyelerimize kullandırılan kredilerin kullandırım faiz oranı %1,40 olarak yeniden belirlenmiştir.

Türk Eczacıları Birliği Yardımlaşma Sandığı ve Türk Ekonomi Bankası ile anlaşma sağlanmıştır. Üyelerimize kullandırılacak krediler; Türk Ekonomi Bankası aracılığıyla devam edecektir. Kredi işlemlerinde Türk Ekonomi Bankası'nda da hiçbir masraf ve ek ücret ödenmeyecektir.

Türkiye İş Bankası ile kredi işlemlerimize geçici bir süre ara verilmiş olup; Türkiye İş Bankası ile kredi işlemlerimiz dışında olan anlaşmalarımız devam etmektedir. Ancak Türkiye İş Bankası da piyasaya göre uygun faiz koşulları sağladığında kredi işlemlerimiz yeniden değerlendirilecektir.

Türk Ekonomi Bankası aracılığıyla kullandırılacak kredi oranları ve kredi ödeme tablosu 12.06.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Ecz.Mehmet İbrahim Özkol
Sayman

Kredi ödeme planına ulaşmak için tıklayınız.