Samsun Eczacı Odası olarak 2018 – 2019 döneminde sektörün paydaşlarını ve odamıza üye meslektaşlarımızı buluşturacağımız bir dizi bilimsel eğitim programı düzenleyeceğiz.

E – Buluşmalar” başlığı altında düzenleyeceğimiz bu eğitimlerin ilkini 17 Kasım 2018 Cumartesi günü, Kalp Hastalıkları” ana başlığı altında gerçekleştiriyoruz.

Bu organizasyonla, meslektaşlarımızın bilgilerini tazelemeyi, eczanelerimizi değişen ve gelişen eczane kavramına hazırlamayı, ayrıca eczacılarımızı ilaç ve ilaç dışı ürünleri olan firmalarla tanıştırmayı amaçlıyoruz.

Bilimsel eğitim programı odamızın 4. katında bulunan konferans salonumuzda gerçekleştirilecek olup, 3. kat ise yaklaşık 13 firmanın katılım sağlayacağı fuaye alanı olarak kullanılacaktır.

Katılmak isteyen meslektaşlarımızın 14 Kasım 2018 Çarşamba gününe kadar odamıza isim bildirmeleri gerekmektedir.