40.İstanbul Maratonu Kapsamında “Kıtaları Nefes Olmak İçin Aşıyorum” Projesi ve Halk Koşusu Hakkında

41.A.00.008124
06.11.2018

BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

İlgi : 24.09.2018 tarih ve 6995 sayılı yazımız

İlgide kayıtlı yazımız ile Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyetimiz, Sosyal Sorumluluk ve Proje Komisyonu tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, 11 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşecek olan 40. İstanbul Maratonu'nda "Meme Kanseri" konusunda farkındalık yaratmak amacıyla"Kıtaları Nefes Olmak İçin Aşıyorum"sloganıyla koşulmasının ve eş zamanlı olarak Meme Kanseri için bağış toplanmasını sağlayarak bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirilmesinin planlandığı; Maraton kapsamında gerçekleşecek Halk Koşusunun detaylarının, maratonun internet sayfasında duyurulmasının akabinde Birliğimiz tarafından da duyurulacağı iletilmişti.

https://www.maraton.istanbul/sitesinde yayımlanan duyuruya göre; 40. İstanbul Maratonunda halk koşusuna katılmak isteyen meslektaşlarımız için kayıtlar 1-7 Kasım 2018 tarihleri arasında,

*İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul Tesislerinde
* Taksim İstiklal Caddesi Girişinde
*Caddebostan Şaşkınbakkal'dakurulan stantlardaonlineolarak yapılabilecektir.

Ayrıcahttps://www.maraton.istanbul/halk-kosususitesinde, Avrupa ve Anadolu yakası kayıt noktaları belirtilmektedir. Halk koşusuna katılım ücretsiz olup, kayıt için kimlik ibrazı zorunludur. Halk Koşusu Kayıtları; 8-10 Kasım 2018 tarihlerinde Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezinde kontenjanlar dolana kadar devam edecektir.

Halk koşusu hakkında detaylı bilgiyehttps://www.maraton.istanbul/halk-kosusuinternet sitesinden ulaşılabilmektedir. Bilgilerinizi ve üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Ecz. Arman Üney
Genel Sekreter