ÖNEMLİ : Eczane ruhsatları 2019 yılı itibariyle elektronik olarak düzenlenecektir.

Mevcut eczane ruhsatnamelerinin (faaliyette / geçici kapalı / ruhsat askı) tamamı sertifikalı ruhsatname ile değiştirileceğinden, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Eczane İşlemleri Sisteminde yer alan eczacılara/eczanelere dair bilgilerin güncel,doğru,eksiksiz olması gerekmektedir.

Bu bağlamda serbest eczane sahip ve mesul müdürlerinin eczanelerinin;

- Mevcut eczane ruhsatnamesi,

- Mevcut eczane ruhsatnamesinde yer alan bilgilerde değişiklik (ad-soyad, adres-kapı No değişikliği.. vb) mevcut ise kanıtlayıcı belgeler,

- Diplomalarında fakülte giriş tarihi bilgisi bulunmayan eczacıların eczacılık fakültesine girdiği tarih (gün, ay, yıl) belirten kendi el yazısı yazılmış imzalı beyanı,

- Eczacılık fakültesine 2013 yılından sonra giren eczacıların eczacılık fakültesine girdiği tarihi gösterir ilgili fakülteden temin edeceği imzalı belge / yazı

- Eczacıların şahsına ait güncel elektronik posta adresleri ile birlikte 18.01.2019 tarihi mesai bitiminekadarSağlık Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.

Konu ile ilgili bilgilendirme içeren İl Sağlık Müdürlüğü’nün yazısı ekte gönderilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.