T.C. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Görüşme

Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney, 08.02.2019 tarihinde, T.C.Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Çıtlak’ı ziyaret etti.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı Çelebi Yılmaz, Tetkik Hakimi Banu Demirci Altay, Tetkik Hakimi Tahsin Mutlu ve Bütçe Ödenek Şube Müdürü Celil Aktaş, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreter Danışmanı A.Serkan Mercan ve Türk Eczacıları Birliği Yazılım Geliştirme Uzmanı Emrah Himmet’in bulunduğu görüşmede, Ceza ve Tevkifevleri ödeneklerinde yaşanan gecikmeler görüşüldü. Toplantıda ayrıca, Türk Eczacıları Birliği tarafından cezaevleri için geliştirilen Adalet Bakanlığı Reçete Provizyon Sistemi ile ilgili sürdürülmekte olan pilot uygulama ve ulusal yaygınlaştırma süreçleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.