SGK Protokol Komisyonu Toplantısı Hakkında

SGK Protokol Komisyonu, Türk Eczacıları Birliği ve Sosyal Güvenlik Kurumu arasında imzalanan, Eczanelerden İlaç ve Tıbbi Malzeme Teminine İlişkin Protokol için Kurumla Birliğimiz arasındaki revizyon görüşmeleri için, 12 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilen Protokol Çalıştayı sonuçlarını değerlendirmek üzere 12 Mart 2019 tarihinde Ankara’da toplandı.

Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Mine Erdoğan, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Serdar Türkaydın, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Ümran Pelenkoğlu, Denetleme Kurulu Başkanı Ecz.M.Aylin Yalçınkaya, İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz.Z.Cenap Sarıalioğlu, Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz.Süleyman Güneş, Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz.Ersun Özkan, Samsun Eczacı Odası Başkanı Ecz.Onur Ferhat Karacan, Gaziantep Eczacı Odası Başkanı Ecz.M.İrfan Demirci, Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanı Ecz.Bahtiyar Murat Aras, Elazığ Eczacı Odası Başkanı Ecz.Mehmet Ulaş Güler, Hatay Eczacı Odası Başkanı Ecz. Sedat İlkin Aközcan Türk Eczacıları Birliği Hukuk Danışmanı Av.Gökhan Pekcan katıldılar.