Değerli Meslektaşımız,

Bilimsel Eczacılığın 180., Odamızın kuruluşunun 63.yılını bir dizi etkinlik ile, birlikte ve bir arada kutlayacağız.

Bu yıl aynı zamanda vatanımızda bağımsızlık ateşimizin yakılışının, bir ulusun kurtuluş savaşının başlangıcının, 19 Mayıs 1919’un 100. Yılını da coşkuyla kutlayacağız.

Samsun Eczacı Odası etkinlik programı kapsamında;

21 Nisan 2019 Pazar Günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına denk gelecek şekilde, ailelerimizle birlikte Çocuklarla El Ele” (palyaço, boyama, oyunlar, müzik, fotoğraf…vb ) etkinlik programımızda Samsun Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvasında çocuklarımız ile bir araya geleceğiz.

27 Nisan 2019 Cumartesi Günü,E – Buluşmalar eğitim programlarımızın dördüncüsünde bir arada olacağız.

“Akılcı İlaç Kullanımı” – Dr. Hatice ÖZ İl Sağlık Müdürlüğü – Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı

“Basit Hastalıklara Eczacı Yaklaşımı” – Prof. Dr. Mesut SANCAR – Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Klinik Eczacılık ABD

“Eczacılıkta Güncel Konular” – Ecz. Arman ÜNEY – Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri

Söyleşi “19 Mayıs 1919-2019, 100. Yıl” – Nebil ÖZGENTÜRK – Araştırmacı, Tarihçi, Yönetmen, Gazeteci, Yazar

30 Nisan 2019 Salı Günü,hep birlikte Bowling oynayarak hem yarışacağız, hem de eğleneceğiz.

04 Mayıs 2019 Cumartesi Günü,Geleneksel Balomuzda bir arada olacağız.

Mesleğimizde 25., 40., 50., 55. ve 65. Yılını dolduran meslektaşlarımıza plaketlerini takdim ederek mutluluklarına ortak olacağız.

14 Mayıs 2019 Salı Günü,Eczacılık Günümüzde birlikteliğimizi göstermek adına hep birlikte Atatürk Anıtı’nda buluşacağız ve odamızın çelengini koyarak saygı duruşumuzu gerçekleştireceğiz.

14 Mayıs 2019 Salı Günü,gelenek haline getirdiğimiz iftar buluşmamızda hem Ramazan Ayını karşılayacak hem de bir arada olacağız.

19 Mayıs 2019 Pazar Günü, 19 Mayıs’ın 100.yıl. kutlamaları kapsamında yapılacak törenlere ve etkinliklere topluca katılacağız.

Her geçen yıl artan dayanışma ve beraber hareket etme kabiliyetimiz mesleğimizin geleceği adına hepimize umut ve güç vermektedir.

Daha fazla kenetlenerek; kol kola olmamız gereken bu dönemde, etkinliklerimizin birlikteliğimizi arttırması dileğiyle, tüm meslektaşlarımızın bilimsel eczacılık gününü kutluyoruz.

Samsun Eczacı Odası Yönetim Kurulu

14 Mayıs 2019 Etkinlik Programı için tıklayınız.