TERÖRÜ LANETLİYORUZ

21 Ekim 2007 günü saat 00.20 sıralarında Hakkari Dağlıcaâ?? da ki piyade taburumuza teröristler tarafından hain bir saldırı düzenlenmiş ve maalesef 12 şehit ve 16 yaralı verilmiştir.

Şehitlerimize Tanrıdan rahmet ,başta aileleri ve Silahlı Kuvvetlerimiz olmak üzere tüm Ulusumuza başsağlığı diliyoruz.

Bu alçakça saldırıları düzenleyen teröristlerin yurt içindeki ve dışındaki tüm işbirlikçilerini bir kez daha lanetliyoruz.

Tüm ulus olarak elele verilmesini ve bu belayı ülkemizin başından kovmak için ne gerekiyorsa yapılması gerektiğine inanıyoruz.Ateş düştüğü yeri yakmakta ve başsağlığı dilekleri Şehit Ailelerinin yüreğindeki yangını söndürememektedir.Teröre Terör, Teröriste Terörist demeyenlerle diyalog kurmaya çalışarak bu sorunun çözüleceğine inanmıyoruz.Bu süreçte, ülkenin sağlık çalışanları Eczacılar olarak bizler de üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız.Tüm Ulusumuzun başı sağ olsun.Kahraman Şehitlerimizi unutmayacağız.