Samsun Eczacı Odası olarak 2018 – 2019 döneminde sektörün paydaşlarını ve odamıza üye 633 meslektaşımızı buluşturacağımız bir dizi bilimsel eğitim programı düzenleyeceğiz.

Bu organizasyonlarla, meslektaşlarımızın bilgilerini tazelemeyi, eczanelerimizi değişen ve gelişen eczane kavramına hazırlamayı, ayrıca eczacılarımızı ilaç ve ilaç dışı ürünleri olan firmalarla tanıştırmayı amaçlıyoruz.

E – Buluşmalar” başlığı altında düzenleyeceğimiz bu eğitimlerin dördüncüsü ise 27 Nisan 2019 Cumartesi günü, “Basit Hastalıklara Eczacı Yaklaşımı ve Akılcı İlaç Kullanımı” ana başlığı altında gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Bilimsel eğitim programı odamızın 4. katında bulunan konferans salonumuzda gerçekleştirilecek olup, 3. kat ise yaklaşık 13 firmanın katılım sağlayacağı fuaye alanı olarak kullanılacaktır.

Katılmak isteyen meslektaşlarımızın 26 Nisan 2019 Cuma gününe kadar odamıza isim bildirmeleri gerekmektedir.