23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı,

TBMM' nin açılışının birinci yılında kutlanmaya başladığımız,23 Nisan Millî Bayramıve 1 Kasım 1922'de saltanatın kaldırılmasıyla, önce 1 Kasım olarak kabul edilen, sonra 1935'te 23 Nisan Millî Bayramı'yla birleştirilenHâkimiyet-i Milliye Bayramı,Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliği ile23 Nisan Çocuk Bayramı'nın birleşmesiyle oluştu ve bu bayrama resmî olarak "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" adı verildi.

Bu gün de aynı uygularla geçmişte yaşadıklarımızın geleceğe aktarılması amacını da taşıyan, ulusal egemenliğimizin simgesi olan ve sadece geleceğimiz çocuklarımıza değil tüm dünya çocuklarına mal edilmiş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutlamaktayız.

Bu yıl;

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve 14 Mayıs etkinlikleri kapsamında;

21 Nisan 2019 Pazar Günü, meslektaşlarımız ve ailelerimizle birlikte Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvasında çocuklarla el ele (palyaço, boyama, oyunlar, müzik, fotoğraf..vb ) etkinlik programımızda bir aradaydık.

Katılım sağlayan herkese teşekkürlerimizle.

“Çocuklar Geleceğimiz.”

Açıklama: Açıklama: C:\Users\Lenovo\Desktop\14 MAYIS 2019\2019 etkinlik\0004.jpgAçıklama: C:\Users\Lenovo\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\f4bcdb41-cb7a-4769-b549-232e5b061e46.jpg

Açıklama: cid:image002.jpg@01D2B9ED.44CD2B10