19 Mayıs 1919,

Bağımsızlık ateşimizin yakıldığı tarihtir.

Bir ulusun kurtuluş savaşının başladığı tarihtir.

Türkiye Cumhuriyetinin korunması ve modern Türkiye’yi inşa etme görevini devralan gençliğe armağan edildiği tarihtir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı kanları ile sulamış olan aziz şehitlerimizi andığımız tarihtir.

Bu yıl 100. Yılını coşkuyla kutluyoruz.

Bu coşkuyu yerinde yaşamak için Türk Eczacıları Birliği 41.Dönem Merkez Heyeti 3. Bölgelerarası Toplantısı 18 – 21 Temmuz 2019 tarihleri arasında odamız ev sahipliğinde Samsun’da gerçekleştirilecektir.

Bilindiği üzere Türk Eczacıları Birliği Yönetmeliğine göre Merkez Heyeti tarafından görev dönemi içerisinde üç kez bölgelerarası toplantı düzenlenmektedir.

Geçmiş dönemin inceleneceği,

Mesleki, güncel ve geleceğe ait konuların görüşüleceği,

Sosyal ve bilimsel açıdan mesleki ihtiyaç ve gelişmelerin araştırılacağı,

Türkiye’nin dört bir yanından Türk Eczacıları Birliği ve 54 Bölge Eczacı Odasından 500’e yakın meslektaşımızın katılacağı toplantı öncesinde 100. Yıl anısına Atatürk Anıtı’na topluca çelenk koyacağız. Ardından Samsun Eczacı Odamızın Yeni Hizmet Binasının açılışını gerçekleştireceğiz.

100. Yıl coşkumuza ortak olmak için;

18 Temmuz 2019, Perşembe Günü;

Saat 09:30 – Atatürk Anıtı’nda gerçekleştireceğimiz ve 100. yıl anı defterinin de imzalanacağı çelenk koyma törenimize,

11:30 – Samsun Eczacı Odası Yeni Hizmet Binası açılış törenimize,

14:30 – Sheraton Otel’de gerçekleştireceğimiz Türk Eczacıları Birliği Bölgelerarası

Toplantısı açılış törenimize davetlimizsiniz.

#19MayısRuhuyla

Ecz. Onur Ferhat Karacan