Değerli Meslektaşımız,

Mesleğimizde olan tüm gelişmelerin yanı sıra, Sağlık Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu başta olmak üzere tüm resmi kuruluşlarımızın duyuruları ile eczane ekonomisi, e-dönüşüm, anlaşmalı kurumlarımız, bizden haberler gibi odamızın özel çalışmalarını da sizlere düzenli olarak duyurmaktayız.

Bu duyuruları mail yoluyla gerçekleştirdiğimiz gibi düzenli olarak takip edebilmeniz ve aradığınızda tekrar ulaşabilmeniz adına web sayfamızda da yayımlamaktayız.

2019 yılı Eylül ayında gerçekleştirilen olağan genel kurulumuz sonrasında, yönetim kurulumuz tarafından, sizlere duyurduğumuz haberlerden bazılarını ilginizi ve dikkatinizi çekmesi amacıyla “SEOGündem” adı altında aylık düzenli olarak siz değerli meslektaşlarımızla ayrıca paylaşılması kararlaştırılmıştır.

Bu bilgiler ışığında 01 Ağustos 2019 – 31 Aralık 2019 tarihleri arası yayınlamış olduğumuz duyurulardan bazıları sizler için “SEOGündem 2019” adı altında özetlenmiş olup, ekte gönderilmektedir.

Bilgilerinize sunarız

Ek Dosyalar