Kooperatiflerimizin ve Ecza Depolarının Yöneticileri ile Yapılan Toplantı Hakkında

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Üyeleri ile, kooperatiflerimizin ve ecza depolarının yöneticileri, Birliğimizin daveti ile 06.05.2020 tarihinde bir videokonferans gerçekleştirerek, içinden geçtiğimiz COVID-19 salgını sürecinin eczane ekonomileri üzerinde yarattığı olumsuz etkileri değerlendirdiler.

Videokonferansa, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Üyeleri ile, TEKB Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Ecza Koop. Başkanı Ecz.M.Sait Yücel, TEKB İkinci Başkanı ve Bursa Ecza Koop Başkanı Ecz.Recep Görmez, TEKB Yönetim Kurulu Üyesi ve Güney Ecza Koop. Başkanı Ecz.Tarkan Bir, Selçuk Ecza Depoları Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgen ve Selçuk Ecza Depoları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Alliance Healthcare Ecza Depoları Genel Müdürü Selim Taşo, Nevzat Ecza Depoları Genel Müdür Yardımcısı Bora Dilik, Dilek Ecza Depoları Genel Müdür Yardımcısı Burak Taşçı katıldılar.

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulunun, 08.05.2020 tarihinde İlaç Firmalarının temsilcileri ile gerçekleştireceği videokonferans sonrasında, ecza depoları ve kooperatif yöneticileri ile önümüzdeki hafta yeniden bir araya gelerek değerlendirme yapması görüşüldü.