GÜNCELLENDİ:

İzmir Depreminde zarar gören vatandaşlarımız için başlatılmış olan yardım çağrısı şimdilik amacına ulaşmış olup bağışlarınız için gelecek ikinci bir duyuruyu beklemenizi rica ederiz.

30 Ekim 2020 Cuma günü İzmir ve çevre illeri etkileyen deprem sonrası Türk Eczacıları Birliği 3. Bölge İzmir Eczacı Odası yardım kampanyası başlatmıştır.

Yardım kampanyasına destek olmak isteyen meslektaşlarımız;

- Çocuk Bezi

- Dezenfektan

- Kadın Pedi

- Sıvı Sabun

- Islak Mendil

- Maske

- Bebek Maması

gibi ürünlerin depremzedelere ulaştırılmak üzere 05.11.2020 Perşembe günü mesai bitimine kadar odamıza iletmeleri gerekmektedir.

Kampanyaya destek verecek meslektaşlarımız bağış yapmak istedikleri yardım malzemesini depo / kooperatifleri aracılığıyla doğrudan odamıza bıraktırabilirler.

Odamıza ulaşan yardım malzemeleri toplu olarak Afet Koordinasyon Merkezi’ne teslim edilecektir.

Eczanesi bulunmayan meslektaşlarımız ise diledikleri eczane üzerinden kampanyaya katkı verebilirler.