Samsun Eczacı Odası tüm çalışmalarının yanında mesleki bilgilendirme toplantılarına her zaman önem vermiştir.

100’e yakın firmanın stant açarak katıldığıSektörel Buluşmalartoplantıları,

30’a yakınEğitim Günleritoplantıları,

Odamız yeni hizmet binası konferans salonunda düzenlemiş olduğumuz ve firmaların da stant açarak katılım sağladığıE-Buluşmalartoplantıları gerçekleştirmiş olduğumuz bilgilendirme toplantılarıydı.

2020 yılında yaşadığımız pandemi dönemi ile birlikte meslektaşlarımızla bir araya gelmeden buluşabileceğimizEczaktifadıyla interaktif bir platform oluşturduk.

Bu eğitimlerimizin birincisini, 17 Eylül 2020 Perşembe günü “Eczanede Sigara Bırakma İletişimi ” konusunda, ikincisi ise, 24 Eylül 2020 Perşembe günü “ Romatizmal Hastalıkların Erken Tespiti“ konularında gerçekleştirilmiştir.

Eczaktif eğitimlerimizin üçüncüsü;

“Kalp Yetersizliği Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar ve Covid-19 İlişkisi

konularında26 Kasım 2020 Perşembe günü saat 12:00-13:00arasında gerçekleştirilecektir.

Web sayfamızda bulunan linki tıklayarak, facebook, youtube hesaplarımızdan bilgilendirme toplantımızı izleyebilirsiniz.

Ayrıca;

Tüm duyurularımız ve etkinliklerimizden haberdar olabilmek için web sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı (Facebook, İnstagram, Youtube, Twitter) takip etmeyi unutmayınız.