Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Ofisi'ni Ziyaret

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, Dünya Sağlık Türkiye Ofisi Temsilcisi Dr. Batyr Berdyklychev'in göreve başlamasını tebrik etmek için bir ziyarette bulundu. Ziyaret nedeniyle yapılan toplantıya DSÖ Ulusal Uzmanı Dr. Ecz. Melda Keçik, TEB Başkan Danışmanı Dr. Ecehan Balta ve Araştırma Uzmanı Murat Beşik de katıldı.

Geçtiğimiz dönemde yapılan işbirliklerinin de değerlendirildiği toplantıda, Sayın Temsilci Dr. Berdyklychev, birinci basamak sağlık hizmet sunucuları olan eczacıların ve Türk Eczacıları Birliği'nin özellikle COVID 19 döneminde yaptıkları halk bilgilendirme çalışmalarının ve FIP Avrupa Bölgesel Toplantısının Ankara'da yapılmış olmasının işaret ettiği somut uluslararası işbirliklerinin son derece dikkat çekici olduğunu ifade ettiler.

Toplantı Dünya Sağlık Örgütü ve Türk Eczacıları Birliği arasındaki işbirliğinin gelişmesi noktasındaki karşılıklı temenniler ile son buldu.