Eczacılarımızın bankacılık hizmetlerinden avantajlı olarak yararlanabilmesi amacıyla Türk Eczacıları Birliği İle bazı bankalar arasında protokoller imzalanmıştır. Bankalara göre imzalanan protokol koşullarını aşağıdaki tabloda sizler için derleyerek açıklamaya çalıştık.

Aşağıdaki şartlara göre ilgili bankalar ile protokol imzalamak isteyen meslektaşlarımızın Türk Eczacıları Birliği Sigorta Şirketi olan TEBArtı Sigorta yetkilileriyle temasa geçmesi gerekmektedir.

(NOT: Aşağıdaki bankalarla hali hazırda çalışmakta olan meslektaşlarımızın sunulan avantajlardan yararlanıp yararlanamadıklarının kontrolü için TEBArtı Sigorta yetkilisi ile irtibata geçmeleri önerilmektedir. )

TEBArtı Sigorta Samsun Sorumlusu

Emine Engin

Tlf: 0312 408 25 00 /0312 408 25 08

Bilgilerinize sunulur

Çek
Karnesi

Pos Cihazı
Kullanımı

Havale-EFT

İşletim
Ücreti

Bireysel
Emeklilik

İş Bankası

Çek karnelerinden ‘Değerli Kağıt Bedeli’ dışında masraf alınmaz.

Aylık500 TL ciro geçmesi koşuluyla 42 TLpos cihazı kullanım ücreti maxipuan olarak kredi kartınaiade edilir.

İnternet şubesinden ve bankamatiklerden yapılan tüm havale ve EFT‘ler ücretsizdir.

alınmaz.

Aylık SGK ödemelerinin (Katkı Payı ve Kan ürünü Hariç)%0.165’i TEB Artı Sigorta aracılığıyla açılan Anadolu Hayat Emeklilik BES hesabına banka tarafından aktarılır. Aylık 170 TL eczacı tarafından yatırılmalıdır. Aktarılacak tutar yıllık 2000 TL ile sınırlıdır.

Türk Ekonomi Bankası

Yıllık 2 adet 25 yapraklıçek karnelerinden ‘Değerli Kağıt Bedeli’ dışında masraf alınmaz.

Pos Cihazı kullanım ücreti yok.

İnternet şubesi veTEB ATM’lerindenyapılan tüm havale ve EFT‘ler ücretsizdir.

alınmaz.

TEB pos cihazı ileaylık 1500 TLişlem yapılması ve TEB Artı Sigorta aracılığıyla açılan BNP Baripas Cardiff Emeklilik Şirketi hesabınaaylık 150 TL katkı payıyatırılması koşuluyla aynı bireysel emeklilik hesabına aylık 170 TL ek katkı payı banka tarafından aktarılır.

Deniz Bank

Aylık1000 TL ciro geçmesi koşuluyla pos cihazı kullanım ücreti alınmaz.

Tüm havale ve EFT‘ler ücretsizdir.

alınmaz.

TEB Artı Sigorta aracılığıyla açılan Metlife Hayat ve Emeklilik Şirketi hesabına aylık150 TL katkı payıyatırılması koşuluyla aynı bireysel emeklilik hesabına SGK ödemelerinin%0,18’ibanka tarafından aktarılır. Aktarılacak tutar yıllık 2820 TL ile sınırlıdır.
Ek şartların (En az 2 fatura için otomatik ödeme talimatı ve ödemenin banka üzerinden gerçekleşmesi, Bonus Business Kartın aktif kullanılması (250TL/Aylık)) yerine getirilmesi halinde üst limit yıllık 3288 TL olacaktır.

Şekerbank

Çek karnelerinden ‘Değerli Kağıt Bedeli’ dışında masraf alınmaz.

Pos Cihazı kullanım ücreti alınmaz. Pos kesinti oranı çalışma şekline göre %0'a kadar olabilmektedir. (şubeniz ile görüşünüz)

İnternet şubesinden yapılan tüm havale ve EFT‘ler ücretsizdir.

alınmaz.

Bireysel Emeklilik Sistemine bir katkısı yoktur ancak aylık 150 TL banka tarafından verilen kredi kartına puan olarak yüklenir.

Halkbank

Azami 300 bin TL limitli Eczacı Paraf KOBİ kredi kartı ile “Nefes Kampanyası” kapsamında kart limitleri çerçevesinde, senede 1 kereye mahsus yapacakları ilaç alımlarında herhangi bir işletim ücreti, vade farkı ya da komisyon talep edilmeden 3 ay öteleme yapabilecektir. Kampanya kapsamında peşin ıskonto avantajlarından yararlanarak 3 ay sonra herhangi bir komisyon ücreti olmadan ödemelerini gerçekleştirebileceklerdir.
Senede 1 kereye mahsus anlaşmalı ecza depolarında yapılacak ilaç dışı ürün alımlarında yasanın izin verdiği taksit sınırları içerisinde +1 taksit avantajı sağlanacaktır.