Değerli Meslektaşımız;

Kademeli Normalleşmenin 3. Etabı’na 01 Temmuz 2021 günü geçileceği İçişleri Bakanlığı’nın 27.06:2021 tarihli genelgesi ile duyurulmuştur.

Buna göre 1 Temmuz 2021 Perşembe gün saat 05:00’ten itibaren hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma yasağı ile buna bağlı olarak uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlamaları sona ermiş olup kamu kurum ve kuruluşlarında da normal mesai düzenine geri dönülmüştür.

Temmuz ayında 2 cumartesi gününün bayram öncesi ve bayram sonrasına denk gelmesi sebebiyle;

İlkadım, Atakum, Canik ilçelerinde cumartesi günü için normal çalışma saatleri uygulamasına (08:30 – 18:30) 31 Temmuz 2021 Cumartesi gününden itibaren geçilecektir.

Ancak pandemi döneminde olduğu gibi isteyen meslektaşlarımız odamıza dilekçe ile bildirmek kaydıyla cumartesi günü eczanesini kapalı tutabilecektir.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla

SAMSUN ECZACI ODASI

İçişleri Bakanlığı'nın 27.06.2021 tarihli Kademeli Normalleşme 3.Etap Genelgesi için tıklayınız.