Samsun Eczacı Odası tüm çalışmalarının yanında mesleki bilgilendirme toplantılarına her zaman önem vermiştir.

100’e yakın firmanın stant açarak katıldığı Sektörel Buluşmalar toplantıları,

30’a yakın Eğitim Günleri toplantıları,

Odamız konferans salonunda düzenlemiş olduğumuz ve firmaların da stant açarak katılım sağladığı E-Buluşmalar toplantıları,

2020 yılında yaşadığımız pandemi dönemi ile birlikte meslektaşlarımızla uzaktan buluşabileceğimiz Eczaktif eğitimlerimizle bir arada olduk.

Bu yıl da OKSAT işbirliği ile “Akademik Buluşmalar” ile bir arada olmayı planladık.

Akademik Buluşmaların 2.si

“ Gündeme Dair Genel Bilgilendirmeler”

“ Nöro Pazarlama”

konularında 27 Kasım 2021 Cumartesi günü odamız konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

Programa katılmak için 26 Kasım 2021 Cuma günü saat 17:00’ e kadar odamıza isim bildirilmeyi,

ayrıca;

Tüm duyurularımız ve etkinliklerimizden haberdar olabilmek için web sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı (Facebook, İnstagram, Youtube, Twitter) takip etmeyi unutmayınız.