Odamız bünyesinde eczacıların daha sık bir araya gelmelerini sağlayacak, ortak sorunlara çözümler üretebilecek, mesleğimizin gelişimine katkıda bulunacak ve sosyal faaliyetler düzenleyerek kaynaşma ortamı yaratacak komisyonlar oluşturulmasına karar verilmiştir.

Komisyonlarımız;

Genç Eczacılar Kaynaşma Komisyonu –Meslekte 5 yılını doldurmamış üyelerden oluşan komisyondur.

1. Sezin Sevgin Terzioğlu (Komisyon Sorumlusu)
  2. Emre Ersan
  3. Songül Ok
  4. Beyza Selen
  5. Atakan Erişgin
  6. Mehmet Güney
  7. İsmail Utku Kaymak
  8. Mustafa Uğur Keskin
  9. Eda Demir
  10. İrem Ateş
  11. Selvanur Havva Sancar
  12. Osman Cebeci
  13. Ayşe Abacı
  14. Feyza Tan
  15. Gülsüm Demirel
  16. Kazım Aksak
  17. Ceren Kitaplı
  18. Merve Nur Şen

İlaç Dışı Ürünler ve Eczane İçi/Dışı Satış Denetleme Komisyonu –İlaç dışı ürünlerin eczanelerde daha çok satılması amacıyla çalışmalar yapar. İnternet ve sosyal medya tanıtım ve satışlarını kontrol eden, eczane dışı satışlarda endikasyon kullanılıp kullanılmadığı ve temin edilen ürünlerin durumlarını kontrol eden komisyondur.

1. Elif Ergün (Komisyon Sorumlusu)
  2. Ömer Bir
  3. Sait Sinan Varlı
  4. Çağrı Arslan
  5. Hatice Kübra Civil
  6. Yüksel Kesim

Ecza Kooperatifçiliği Geliştirme Komisyonu –Var olan Ecza Kooperatiflerinin gelişmesi ve bölgemizde faaliyetlerinin yaygınlaşması amacıyla faaliyetleri yürüten, hangi konularda ecza kooperatifçiliği oluşturulabileceği ile ilgili rapor hazırlar ve bu rapor sonucunu mesleğimizin gelişimi amacıyla uygulamaya çalışan komisyondur.

1. Süleyman Özgür Öztürk (Komisyon Sorumlusu)
  2. Andaç Onur Civelek
  3. Ferda Çilingir
  4. Işıl Kurt Hacıhasanoğlu
  5. Betül Kitaplı
  6. Çağla Turgut Tama

Eczacılıkta Teknoloji Kullanımı ile Yapay Zeka ve ARGE Komisyonu –Eczacılıkta kullanılan teknolojileri araştıran, teknolojik değişim ve dönüşümleri araştırarak tüm bunları raporlayan komisyondur. Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle yazılım sektörünün hayatımıza getirdiği kolaylıklardan sağlıklı bir gelecek için hangi kısımlarından fayda hangi kısımlarından zarar göreceği hakkında çalışmalar yaparak raporlayan komisyondur.

1. Onur Ferhat Karacan (Komisyon Sorumlusu)
  2. Emrah Öztürk
  3. Hüsnü Kılıçarslan
  4. Ömer Bir
  5. Andaç Onur Civelek
  6. Aytaç Havuk
  7. İsa Melek
  8. Serkan Türkmen
  9. Abdullah Furkan Kütükçü
  10. Süleyman Özgür Öztürk
  11. Ferhat Tokalak
  12. İrfan Delican

Eczane Muhasebesi Komisyonu –Eczane muhasebelerinin düzgün ve sağlıklı işleyebilmesi adına gelirleri artırıcı giderleri azaltıcı çalışmalar yaparak sunan ve yılsonlarında ekonomik anlamda istatistikleri ile ilgili bilgilendirme yapan komisyondur.

1. Hüsnü Kılıçarslan (Komisyon Sorumlusu)
  2. Hanife Topaloğlu
  3. Aytaç Havuk
  4. Emre Ersan
  5. Çağla Turgut Tama

Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu –Meslektaşlarımız için yapılan her türlü sosyal ve kültürel etkinliğin(Gezi, Konser, Opera, Bale, Sergi, Kurs..vb)düzenlenmesini sağlayan komisyondur.

1. Ayşe Saral (Komisyon Sorumlusu)
  2. Betül Yeşil
  3. Saliha Kurt
  4. Süleyman Özgür Öztürk
  5. Emrah Öztürk
  6. Hanife Topaloğlu
  7. Mualla Karakoç
  8. Sait Sinan Varlı
  9. Ferda Çilingir
  10. Kemal Ünlü
  11. Serap Kandiş
  12. Gonca Melek
  13. İlkay Altıok

Kamu ve Özel Sektörde Çalışan Eczacılar Komisyonu –Depo, Firma, Özel Hastane ve Serbest Eczanelerde çalışan meslektaşlarımızın haklarının korunması, şartlarının iyileştirilmesi, sorunlarının giderilmesi amacıyla en az üç ayda bir toplanan ve tüm bunları raporlayan komisyondur.

1. Betül Kitaplı (Komisyon Sorumlusu)
  2. Dilek Ateş
  3. Eda Uyanık
  4. Ayşe Saral
  5. Hanife Topaloğlu
  6. Rabia Aslan
  7. Ahmet Gül

Sokak Hayvanlarını Koruma Komisyonu – Sokak hayvanlarının durumu, korunması ve barınması ile ilgili çalışmalar yapan, kamu kurumları ile belediyelerin çalışmalarına katkıda bulunan komisyondur.

1. Hamide Nuba Tosuner (Komisyon Sorumlusu)
  2. Turhan Yaşar
  3. Özlem Taygal
  4. Duygu Koçhan

Ayrıca yurdun dört bir yanında üniversitelerin eczacılık fakültelerinde okuyan Samsun ve Sinoplu öğrencilerin kaynaşabileceği, fikir paylaşımında bulunabileceği Geleceğin eczacıları komisyonu kurulmuştur.

Komisyonlar, komisyon sorumluları tarafından belli aralıklarda toplantıya davet edilerek çalışma planı oluturulacaktır.

Bilgilerinize sunulur,