BEYAZ MİTİNG ANKARA ANIT PARK'TA GERÇEKLEŞTİ

Sağlık hizmeti veremez hale getirilen çalışma koşullarına dikkat çekmek ve sağlık ortamını değiştirmek üzere, Türk Tabipleri Birliği tarafından 29 Mayıs 2022 Pazar Günü Ankara Anıt Park’ta gerçekleştirilen “Emek Bizim Söz Bizim Sağlık Hepimizin Mitingi”ne Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti, Bölge Eczacı Odalarımızın Başkanları ve Yöneticileri ile eczacılarımız katılım sağladılar.

Türk Eczacıları Birliği II. Başkanı Ecz.İhsan Orkun Yılmaz, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Ali Erdem, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Osman Özdemir, Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz.Taner Ercanlı, Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ömür Mürsel Yalbuzdağ, Uşak Eczacı Odası Başkanı Ecz.Oğuz Kağan Şahin, Bölge Eczacı Odası yöneticilerimiz, Ankara’dan ve diğer illerimizden eczacılarımızın katılım sağladığı, beyaz önlüklerle beyaza boyanan miting alanında, sağlık çalışanlarının, sağlık hizmeti veremez hale getirilen eşitliksiz çalışma koşullarına ve ekonomik olarak ve özlük hakları bakımından içinde bulundukları zorluklara dikkat çekildi.