ECZACI KAMUOYUNA

16 Ekim Pazar günü yapacağımızı duyurduğumuz, haklı taleplerimizi tek ses tek yürek olarak dile getireceğimiz Büyük Eczacı Mitingimizi, Bartın Amasra’da yaşanan ve ülkemizi yasa boğan maden faciasını duyar duymaz erteleme kararı aldık.

Çok sayıda maden işçisi kardeşimizi kaybettiğimiz, yüreklere ateş düşen bir ortamda, Türk Eczacıları Birliği ve 54 Bölge Eczacı Odasının ortak kararıyla mitingimizi en uygun zamanda yeniden gerçekleştirmek üzere erteledik.

Bir kez daha maden faciasında hayatını kaybeden maden işçilerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz.

Miting sürecinin başarılı olabilmesi için tüm gücüyle emek sarf eden Bölge Eczacı Odası Başkanlarımız ve yöneticilerimize başta olmak üzere,

Ankara Tandoğan’da tek yürek olabilmek adına büyük bir özveri ve coşkuyla mitinge katılacak olan, erteleme sonrasında dahi heyecanından hiçbir şey yitirmeyen bütün meslektaşlarımıza,

Fedakârca emek sarfeden eczacılık fakültesi öğrencilerine,

Haklı mücadelemize katkı veren yol arkadaşlarımız eczane çalışanlarımıza,