Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS)

2023 Yılı 1. Dönem Yerleştirme Sonuçları Hakkında

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Eczaneler Dairesi Başkanlığı tarafından 08.03.2023 tarihinde (bugün) yayımlanan “Eczacılarımızın Dikkatine” başlıklı duyuru aşağıdaki şekildedir.

“6197 sayılı Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun ile 12/04/2014 tarihli ve 28970 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda uygulamaya konulan Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) üzerinden19/01/2023-06/03/2023tarihleri arasında alınan başvurular neticesinde 08/03/2023 tarihinde Kurumumuz tarafından eczacı yerleştirme işlemi gerçekleştirilmiş olup sonuçlarhttps://eys.titck.gov.tradresinde yer alan kullanıcı hesaplarında görüntülenebilmektedir.

Yerleştirme işlemi gerçekleştirilen eczacıların, Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelik’in 10’uncu maddesinin birinci fıkrası doğrultusundaen geç 5 Haziran 2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadarilgili il veya ilçe sağlık müdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Önemle duyurulur.”

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Kurum duyurusuna ulaşmak için tıklayınız.