BİRLİĞİMİZ İLE PROMED VE INTER PARTNER ASSISTANCE ARASINDA İMZALANAN SÖZLEŞMELER HAKKINDA

35.A.00.006748
Ankara, 22.02.2007

BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Kendileriyle anlaşmalı sigorta şirketlerinin sigortalılarına ait reçete muhteviyatı ilaçların serbest eczanelerden karşılanma koşullarını standart hale getirmek ve tüm üyelerimizin eşit koşullarda anlaşma yapmasını temin etmek üzere, Birliğimiz ile;

1) PROMED BİLGİ YÖNETİM SİSTEMLERİ VE SAĞLIK DANIŞMANLIK A.Ş.

2) INTERPARTNER ASSISTANCE YARDIM VE DESTEK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ

Arasında sözleşme imzalanmıştır.
Sözleşme formları Birliğimiz tarafından bastırılmakta olup; bu kuruluşlar ile sözleşme yapmak isteyen üyelerimiz, sözleşme formlarını bağlı bulundukları Bölge Eczacı Odasıâ??ndan temin edeceklerdir.

. Sözleşme formları
- ECZANEDE KALACAK;
- ECZACI ODASINDA KALACAK;
- ANLAŞMALI ŞİRKETE GÖNDERİLECEK şekilde üç nüsha olarak hazırlanmıştır. Anlaşmalı kuruluş (Promed / Interpartner Assistance) gönderilecek olan nüshanın kuruluşa ulaşmasını müteakip, uygulama esasları ile ilgili olarak eczane ile irtibata geçecektir.
Bilgilerinizi ve üyelerinize duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla,
Ecz.Erdoğan ÇOLAK