TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ
MERKEZ HEYETİ BAŞKANLIĞINA
ANKARA

---Sosyal Güvenlik Kurumu Sağlık Uygulama Tebliği (25.05.2007)
---Tedavi Yardımına İlişkin Uygulama Tebliği(25.05.2007)

---Kamu İhale Kanunu ve Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun (01.06.2007)

---Sağlık Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri hakkında Kanun Hükmünde Kararnamede değişiklik yapılmasına dair Kanun (03.06.2007)

Yukarıdaki tebliğ ve yasaları birlikte değerlendirdiğimizde mesleğimizin ne gibi bir çıkmazda olduğu açıkça görülmektedir. Bu nedenle tüm örgütümüze düşen görev bu yasa ve tebliğlerde yer alan olumsuzlukların giderilmesi için gerekli her türlü girişimlerde bulunmak ve bir dizi eylem kararı almaktır.

Bu yasaları hazırlayan ve savunan ve T.B.M.M. den geçmesini sağlayan iktidar partisinin milletvekili adayı olan Sayın Mehmet Domaç'ın bu mücadelede tarafsız kalamayacağı düşüncesindeyiz.

Samsun Eczacı Odası Yönetim Kurulu olarak en kısa zamanda T.E.B. Merkez Heyeti'nin bağımsız bir yapıya kavuşmasını ve Başkanlar Danışma Kurulunu toplamasını istiyoruz Saygılarımızla....

6.BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU