• Adres: Derebahçe Mah. Çamlıdere Sok. No:10 İlkadım / Samsun
  • Fax: 0 (362) 431 12 27

Büyük Kongre Delegeleri

ECZ. ARMAN ÜNEY

1969 Yılı Samsun Doğumlu, 1992 yılı Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunudur. 1993 yılından bu yana serbest eczacılık yapmaktadır. Samsun Eczacı Odası' nda 1999-2001 yılları arası Denetleme Kurulu üyeliği yapmıştır. Yönetim Kurulu'nda 2001-2003 yıllarında üye, 2003-2005 yıllarında Sayman, 2005-2007 yıllarında da Genel Sekreterlik görevi yapmıştır. 2007 yılı eczacı odası olağan kongre ve seçimleri sonrasında 6.Bölge Samsun Eczacı Odası Başkanlığı görevine seçilmiştir. 2011 yılında Türk Eczacıları Birliği'nin Olağan Seçimli Genel Kurulu sonrasında Merkez Heyeti'ne seçilerek II.Başkan görevine getirilmiş ve bu görevi dört yıl yürütmüştür. 40. Dönem Büyük Kongre seçimleri sonucunda Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreterliği görevine getirilmiştir. 2017 yılı Kasım ayında gerçekleştirilen 41. Dönem Büyük Kongre Seçimlerinde Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreterliğine ikinci kez seçilen Ecz. Arman ÜNEY halen bu görevi yürütmektedir.

ECZ. ONUR FERHAT KARACAN

1979 Samsun doğumludur. 1996 yılı Samsun Anadolu Lisesi, 2000 Yılı Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve 2010 Yılı Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2000-2002 yılları arasında Kıbrıs Girne 200 Yataklı Asker Hastanesi'nde eczacı olarak vatani görevini yapmıştır. 2002 yılında hizmete açtığı Samsun ilinde faaliyet gösteren Karacan Eczanesi'nin sahibidir. 2003 yılından bu yana Samsun Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir.Samsun Eczacı Odası'nda 2007-2011 yılları arası Saymanlık görevini yapmıştır. 2011 yılında oda başkanlığına seçilmiş olup, halen görevine devam etmektedir.Aynı zamanda 2016 - 2018 yılları arasında Danışma Kurulu Genel Sekreterliği görevini sürdürdüğü Samsunspor Kulübünde 2018 yılından beri Divan Kurulu Genel Sekreterliği görevini yürütmektedir. Samsun Eczacı Odası ve Samsunspor Kulübünün yanında Ticaret Sanayi Odası, Samsun Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği, Çarşambalılar Derneği gibi birçok sivil toplum kuruluşuna üyeliği bulunan Onur Ferhat Karacan evli ve bir çocuk babasıdır.

ECZ. AYŞE SARAL

Samsun doğumlu, ilk orta lise eğitimini Samsun'da tamamladı. 1987 Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu. Tekkeköy de Saral Eczanesi sahibi ve Tekkeköy İlçe Temsilcisi.

ECZ. PERVİN BULUT

1970 Yılında Adıyaman'da doğdu 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldu 1998 yılından beri Samsun Atakum ilçesinde mevcut Bulut Eczanesi sahip ve mesul müdürüdür.

ECZ. FERHAT TOKALAK

1979 Bafra doğumlu. 1995 yılında Özel Samsun Fen Lisesinden, 1999 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu. 2001 yılında Bafra da açmış olduğu Derman Eczanesinin sahip ve mesul müdürüdür.

ECZ. S. ÖZGÜR ÖZTÜRK
Üye

1980 Samsun doğumlu olup, İlköğrenimini Vezirköprü Atatürk İlkokulunda, Orta ve Lise öğrenimimi Samsun Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra 1998 yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesine girmiştir.
2003 yılında Samsun İli Vezirköprü İlçesinde açmış olduğu Özgür Eczanesi’nin sahip ve mesul müdürüdür.

ECZ. RUMEYSA GÜNDOĞDU

1988 Samsun doğumlu olup, 2006 yılı Samsun Anadolu Lisesi, 2012 yılı Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunudur. Samsun İlinde mevcut Demir Eczanesi sahip ve mesul müdürüdür.