Samsun Eczacı Odası tüm çalışmalarının yanında mesleki bilgilendirme toplantılarına her zaman önem vermiştir.

100’e yakın firmanın stant açarak katıldığı Sektörel Buluşmalar toplantıları,

30’a yakın Eğitim Günleri toplantıları,

Odamız yeni hizmet binası konferans salonunda düzenlemiş olduğumuz ve firmaların da stant açarak katılım sağladığı E-Buluşmalar toplantıları gerçekleştirmiş olduğumuz bilgilendirme toplantılarıydı.

2020 yılında yaşadığımız pandemi dönemi ile birlikte meslektaşlarımızla bir araya gelmeden buluşabileceğimiz Eczaktif adıyla interaktif bir platform oluşturduk.

Bu eğitimlerimizin ikincisi;

“Romatizmal Hastalıkların Erken Tespiti”

v Romatoid Artrit

v Ankilozan Spondilit

v Psoriyatik Artrit

v Tedavi Yöntemleri

konularında 24 Eylül 2020 Perşembe günü saat 12:00-14:00 arasında gerçekleştirilecektir.

Web sayfamızda bulunan linki tıklayarak, facebook, youtube hesaplarımızdan bilgilendirme toplantımızı izleyebilirsiniz.

Ayrıca;

Tüm duyurularımız ve etkinliklerimizden haberdar olabilmek için web sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı (Facebook, İnstagram, Youtube, Twitter) takip etmeyi unutmayınız.