Eczacılarımızın bankacılık hizmetlerinden avantajlı olarak yararlanabilmesi amacıyla Türk Eczacıları Birliği İle bazı bankalar arasında protokoller imzalanmıştır. Odamıza yapılan bilgilendirme ile Bankalara göre Türk Eczacıları Birliği tarafından imzalanan protokol koşullarını aşağıdaki tabloda sizler için derleyerek açıklamaya çalıştık.

Aşağıdaki şartlara göre ilgili bankalar ile protokol imzalamak isteyen meslektaşlarımızın Türk Eczacıları Birliği Sigorta Şirketi olan TEBArtı Sigorta yetkilileriyle temasa geçmesi gerekmektedir.

(NOT: Aşağıdaki bankalarla hali hazırda çalışmakta olan meslektaşlarımızın sunulan avantajlardan yararlanıp yararlanamadıklarının kontrolü için TEBArtı Sigorta yetkilisi ile irtibata geçmeleri önerilmektedir. )

TEBArtı Sigorta Samsun Sorumlusu

Emine Engin

Tlf: 0312 408 25 00 /0312 408 25 08

Bilgilerinize sunulur

İşbankası Protokolü için tıklayınız

Şekerbank protokolü için tıklayınız.

Halkbank protokolü için tıklayınız.