6. Bölge Samsun Eczacı Odası olarak;

Samsun ve Sinop'tan 400’ü aşkın meslektaşımızla

27 KasımBüyük Eczacı Mitinginde Ankara’da Anıtpark’ta olacağız.

Mitinge;

bazı meslektaşlarımız kendi araçları ile,

bazı meslektaşlarımız da odamızın ayarladığı otobüslerle katılacaklar.

Kendi araçları ile mitinge katılacak meslektaşlarımız hafta içinden itibaren yola çıkarak Ankara'da olmaya başladılar. Bir kısım meslektaşımız bugün yola çıkacak, bir kısım meslektaşımız dayarın sabahçok erken saatte yine kendi araçlarıyla yola çıkacaklar.

Kendi araçlarıyla mitinge katılacak olan meslektaşlarımız27 Kasım Pazargünüsaat 12:00gibi miting alanı yakınlarında sokak aralarına, civardaki bazı sosyal tesislerin bahçelerine araçlarını park ederek en geç12:30gibi miting alanında olmalılardır.

Miting alanı giriş ve güvenlik kontrolü bölgesini, Türk eczacıları Birliği stand yerini gösteren miting alanı krokisini bilgilerinize sunuyoruz.

image.png

Miting alanı girişinde güvenlik kontrolü sonrasında yer alan Türk Eczacıları Birliği standında miting materyalleri (Şapka, Miting Önlüğü, Düdük ve Yağmurluk) dağıtılacaktır.

Odamızın kendi imkanları ile katılacaklar için belirlemiş olduğu sorumlu meslektaşlarımız ;

Ecz.Rumeysa Gündoğdu :0 543 312 24 46

Ecz.Sezin Sevgin Terzioğlu :0 505 263 95 79

Ecz.Hüsnü Kılıçarslan :0 533 520 60 00

Ecz.Emrah Öztürk :0 505 229 82 36

Görevli meslektaşlarımızı arayarak olası eksikliklerde meslektaşlarımıza ulaşabilirsiniz.

Mitinge odamızın ayarladığı otobüslerle katılacak meslektaşlarımızla,

26 Kasım’ı27 Kasım’a bağlayan gece yarısı (bu gece) ilgili noktalarda buluşacağız.

Otobüs kalkış yeri ve saati bilgisi şu şekildedir.

image.png

Tüm meslektaşlarımıza sorunsuz yolculuklar diliyoruz.

Hak ettiğimizin ve haklı mücadelemizin karşılığını almak inancıyla saygılar sunuyoruz.

IMG_7852.jpeg