CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN


100 YILDIR REÇETEMİZ CUMHURİYET!


Yediden yetmişe bir milletin egemenlik ve bağımsızlık mücadelesiyle adeta küllerinden doğan Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını ortak bir coşku ve gururla paylaşmanın kıvancını yaşıyoruz. Geride bıraktığımız bir asır, Cumhuriyet sayesinde büyük bir direniş, başarı ve birlik ruhunun en şanlı göstergesidir. Toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan ve aydınlık günlere ulaştırma hedefini taşıyan Cumhuriyetimiz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de işaret ettiği gibi “bilhassa kimsesizlerin kimsesidir.” Çünkü Cumhuriyet erdemdir, fazilettir.

Bugün, Cumhuriyetimizin temellerini atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu kadroların cesaret, azim ve vizyonu sayesinde bu büyük gururu hep birlikte yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin yetiştirdiği eczacılar olarak bu kıymetli mirası onurlandırmak ve gelecek nesillere daha güçlü ve özgür bir Türkiye Cumhuriyeti bırakmak için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz.

Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.
Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu olsun.


Yüz yıllar geçse de REÇETEMİZ HEP CUMHURİYET!

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Videoyu İndirmek İçin Tıklayınız.